Over Carros 

Carros International is in Zwijndrecht in de 80er jaren opgericht, naast ons huidige assortiment aan service en veiligheidsartikelen is Carros ook decennia lang actief geweest op de Europese accessoire markt. Met eigen ontwerp, ontwikkeling en productie van diverse auto accessoires (zoals spoilers, side skirts, velgen etc.) is Carros altijd toonaangevend geweest in accessoireland. 

Sinds 2000 zijn wij aan de rijksweg A16 op bedrijventerrein De Sandeling in Hendrik Ido Ambacht gehuisvest en al weer jaren lang hebben wij een bijzondere positie verworven als internationaal opererende handelsonderneming in het ontwerpen en samenstellen van afleverpakketten (safety kits) voor autobedrijven, importeurs en overige handelsbedrijven die in de automotivebranche actief zijn. Vanaf onze huidige locatie worden er dagelijks diverse nationale en internationale calamiteiten pakketten klaargemaakt, om vervolgens door eigen transport afgeleverd te worden. 

De combinatie van jarenlange ervaring, innovatieve productontwikkeling en product sourcing staat garant voor de levering van hoge kwaliteit service- en veiligheidsproducten.

Door ons "Full Service Concept " zijn wij de betrouwbare partner voor uw Privatelabel Aflevertassen.  

Kernwoorden als: snelheid, flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Snelheid en flexibiliteit voor het accuraat inhaken op de wensen van onze afnemers en de aanpak van klantgerichte advisering bij de private labeling. 

Service en kwaliteit staan voor precieze orderafhandeling en het leveren van maatwerk volgens uw wensen. 

Onze bedrijfsstructuur is in te delen in:
Directie, Verkoop buitendienst, Verkoop binnendienst, Administratie en Magazijn & Logistiek. 

De aanspreek punten voor de buiten- en binnendienst zijn respectievelijk:

Rene Ham, Salesmanager 
Richard Rosmolen, Directeur/eigenaar.